wie zijn wij....

De Reus Totaal Impresariaat is opgericht door Sigrid de Reus. Zij volgde de opleiding Poppen- en Objecttheater van de NVP-UNIMA en speelde figurentheatervoorstellingen vanuit haar bedrijf KidsTotaal, Kinderentertainment & Poppentheater. 

Toen zij secretaris werd van de NVP-UNIMA, merkte zij dat haar bezieling meer lag bij het promoten van figurentheater dan bij het zelf spelen. Tegelijkertijd zagen theatergezelschappen haar PR-kwaliteiten voor de NVP-UNIMA en kreeg ze herhaaldelijk de vraag of ze geen impresariaat wilde beginnen. En zo geschiedde ..... De Reus Totaal Impresariaat werd opgericht.

Na de eerste jaren ontstond de behoefte om het impresariaat te versterken en kwam een samenwerking tot stand met theatermaker en stemacteur John de Winter van Theater De Winter, die in 35 jaar tijd een enorme vakkennis heeft verworven en daardoor in staat is theatergezelschappen in hun ontwikkeling te ondersteunen. 

Hun beider passie voor het figurentheater en het gebruik maken van de sterke kwaliteiten en vakkennis van Sigrid en John, heeft De Reus Totaal Impresariaat definitief op de kaart gezet als een professioneel impresariaat voor figurentheater. 
  

      

 Sigrid de Reus                                                  John de Winter

 

Zoeken