VariéTique

NIEUW

Door drukke speel- en TV-werkzaamheden is het er lang niet van gekomen, maar nu is het lang verwachte moment daar: een nieuwe straattheateract van het blauwe mannetje Tique.

Verhaal 
In Vari
éTique begeeft Tique zich in de wereld van de variété en beleeft hij nieuwe clowneske avonturen. Ook andere artiesten passeren de revue, die in interactie met Tique en het publiek zorgen voor verrassing, verwondering en hilariteit. Voor jong en oud. Komt dat zien! 

Tique
In 2015 veroverde Tique de harten van zowel jury als publiek en werd winnaar van het Nederlandse TV-programma Popster. 


Sindsdien heeft Tique zich ontpopt tot publiekslieveling en reist hij de aardbol over om het publiek te laten genieten van zijn capriolen. Of hij nu optreedt op een festival, een bedrijfsfeest of tijdens een route met culturele intermezzo's, overal verovert Tique de harten van zowel jong als oud publiek. Regelmatig maakt hij mee dat toeschouwers meerdere keren op een dag naar hem komen kijken omdat ze geen genoeg kunnen krijgen van zijn avonturen. 

Zijn optreden op de Nederlandse TV is niet onopgemerkt gebleven. Ook de Duitse, Franse en Italiaanse TV nodigden hem uit om zijn opwachting op TV te maken. 

Tique wordt zo magnifiek bewogen dat je je vanaf het eerste moment in zijn wereld verplaatst en met hem meeleeft. Zijn avonturen worden vol spanning, humor en emotie gebracht. 

Theater Tique
Het artistieke brein achter Tique en hoofdspeler is Daphne Zandberg. Naast het bespelen van Tique is Daphne als poppenspeler verbonden aan diverse TV-programma's, waaronder Sesamstraat en het nieuwe televisieprogramma Dropje. 
Downloads

Gegevens

spelers: Daphne Zandberg en Janna Handgraaf 
duur: 4 x 20 min. of 3 x 30 min.
soort act: locatie act
speelvlak: 4 x 4 meter 
techniek: eigen geluid

Zoeken