VOX Muziektheater

VOX Muziektheater brengt muziek uit vervlogen tijden eigentijds tot leven. Door het toevoegen van beelden, muziek- en/of objecttheater weet VOX een oud én een nieuw publiek met muziek te raken. VOX Muziektheater staat onder artistieke leiding van zangeres en muziektheatermaakster Linde Schinkel. Per  voorstelling wordt er een passend team van makers gezocht.

Over de naam
VOX (stem in het Latijn) maakt muziektheater en theaterconcerten met als startpunt het repertoire van de klassiek geschoolde stem. De vos staat voor: eigenzinnig, met lef op zoek naar vernieuwende vormen.

Aanbod
Eén van de eigenzinnige, unieke en vernieuwende vormen is tot uiting gebracht in de nieuwe productie Poor Thing, waarin de klassiek geschoolde stem samenvloeit met de klanken van een luitist en figurentheater. Deze bijzondere productie is opgenomen in het aanbod van De Reus Totaal Impresariaat. 

Voorstellingen

 

Poor Thingvolwassenen

NIEUW

Wanneer Dowland's weemoedige 17e-eeuwse luitliederen beginnen te klinken, besluit een magische secretaire dat het tijd is om te vertellen. Een unieke performance van klassieke zang, luitmuziek en figurentheater. 

Zoeken