Trunk Puppeteers

Trunk Puppeteers is een samenwerkingsverband tussen Steven Luca en Charlotte de Lange. Zij ontwikkelen prachtige nieuwe (straat)theateracts en voorstellingen, waarin zij het publiek meenemen in de magie van  (tekstloze) vertellingen. 

Steven Luca Steven Luca is al vele jaren een straattheaterartiest van naam. Met zijn act ‘François Blanc’ maakte hij wereldwijd furore op festivals en events, zelfs in Amerika. Ook trad ‘François Blanc’ in verschillende landen in TV-programma’s op; in het Nederlandse TV-programma Popster, waar figurentheater-spelers met elkaar de strijd aanbonden, stond hij in de finale. 

Over het leven van Steven Luca als straattheaterartiest wordt een documentaire gemaakt ‘They call me busker’, die in oktober 2018 tijdens het festival Puppet International in Meppel in première zal gaan. 

Charlotte de Lange 
Charlotte de Lange van De Vliegende Koffer hing haar baan als advocate aan de wilgen om haar passie te volgen: het maken en spelen van figurentheatervoorstellingen. 

Haar vermogen om de figuren op natuurlijke wijze te manipuleren, originele verhaallijnen en een gezonde dosis perfectionisme, maken Charlotte de Lange tot een speelster die door het vakblad 'De wereld van hetpoppenspel'een zeer talentvolle hedendaagse speler wordt genoemd.

In 2017 is Charlotte één van de genomineerden voor de Ruth van der Steenhovenprijs, een onderscheiding van de NVP-UNIMA voor talentvolle nieuwe spelers.

Voorstellingen

 

Once upon a Hand

uniek theater, gespeeld op de handen van het publiek

Trunk Puppeteers creëert een magisch moment, waarbij het verhaal zich afspeelt op de handen het publiek. Voor jong en oud. Verschillende vertellingen.   
Tip: er is een Speciale Winter Editie van deze verwarmende miniatuur vertellingen. 

 
 

Cathedralia

Wie houdt zich schuil in de kathedraal van 4000 suikerklontjes?  
Een poëtische en verrassende act van Steven Luca (François Blanc) en Charlotte de Lange