Theater Snater

VoF Theater Snater is een samenwerkingsverband van Chris Oelmeijer en Inge Besaris met als doel om hun brood te verdienen met waar hun hart van gaat gloeien. Ze mengden hun liefde voor theater, poppenspel, muziek en elkaar en begonnen in 1985 met het spelen van voorstellingen voor kinderen vanaf 4 jaar. Dat doen ze nog steeds, met heel veel plezier. 

Waarom (vooral) voor kinderen?
Als kinderen naar de basisschool gaan, zetten ze hun eerste stappen in de grote wereld, waarin ze gaan ontdekken wie ze zijn. Met open bik gaan ze op avontuur en verzamelen gereedschappen om hun leven vorm te geven. Wij vinden verbeelding een fantastisch instrument om de wereld te verkennen. 

Friesland
In 2016 vinden Inge en Chris hun droomhuis in het mooi IJlst. Daar gingen ze lekker aan de slag. De voorstelling Circo Fantastico werd afgemaakt. Inge schreef de eerste versie van haar kinderboek 'Soms groeien er takken uit je hoofd' en Chris startte een project met rock-gitarist Don van Spall: Rock Bottom (voor kinderen vanaf 8 jaar). Tussendoor reist Chris als technicus mee met Stefano Keizers en bouwt hij aan zijn studio. 

Voorstellingen

 

Ridder Tim 4+

NIEUW bij De Reus Totaal Impresariaat

Een spannende en humoristische voorstelling in een prachtig decor over Ridder Tim die vriendschap sluit met een draak!

 
 

ZEEbenen4+

NIEUW bij De Reus Totaal Impresariaat

Een verhaal vol avontuur over een stoere kapitein met een klein hart, een standvastige dame en een dapper meisje. 

 
 

Circo Fantastico4+

NIEUW bij De Reus Totaal Impresariaat

KOMT DAT ZIEN!
Het ongelooflijke verhaal van een circus dat niet groter is dan een fietsband, of nee ..... een afwasteiltje. Met Carly, de (hypoallergene) circushond! 

Zoeken