Theater Mutts

Theater Mutts – een initiatief van poppenmaker en -speler Wouter Rikken – maakt interactief straattheater. Het publiek wordt meegenomen in een wereld vol prikkelende karakters, die prachtig en tot in detail zijn vormgegeven. Zijn opleidingen aan de Kunstacademie te Den Bosch en bij De Proeve, een werkplaats voor poppen- en objecttheater, liggen aan zijn talent ten grondslag.

 

 

Voorstellingen

 

Heer Kliekimus

Walking act voor straattheater en evenementen

Twee prachtige figuren van weleer, met botsende karakters, verkennen de moderne wereld. Als dat maar goed gaat! Een interactieve straattheateract met prachtig vormgegeven figuren, vol contrast, liefdevol met een vleugje venijn! 

 

 
 

Natalja & Ludmila

Een mobiele reuze act van ruim 3 meter hoog met Russische reuzinnen.

Uit een diep en vervlogen Rusland verschijnen twee Reuzinnen zussen. De meer dan 3 meter hoge Natalja en haar reusachtige gebogen zus Ludmila. De dames stralen ieder hun eigen magie uit. Natalja zweemt naar diepblauwe nachten, adel en verfijnde tovenarij en Ludmila ademt aarde, wijsheid en groene hekserij.

 

 
 

Wollie Wormol

Een leuke mobiele act voor straattheaterfestivals en evenementen

Een interactieve walking act voor jong en oud. Wollie Wormol is aandoenlijk, grappig, ontroerend, gemakkelijk in de omgang en fotogeniek! 

 
 

Pictrolley

interactieve walking foto-act, vol verrassingen en leuk voor jong en oud. Met publiekslieveling Wollie Wormol!