PLAY Productions

PLAY bestaat uit Cat Smits en Puck van Dijk (artistiek) en Anouk van Geffen (zakelijk). Samen met een steeds groter wordend netwerk van professionals uit verschillende disciplines, maken zij interdisciplinaire producties met film en theater op bijzondere locaties. PLAY heeft twee makers: Cat maakt geëngageerde, beeldende voorstellingen met als handtekening de combinatie van poppenspel met film. In beide disciplines vindt zij een sensitive intimiteit, een poëzie die de kijker laat mee voelen en ademen. Puck combineert immersieve ervaringen, bijzondere locaties en film met een actueel onderwerp. 

Hun expertise en achtergronden komen samen in de interdisciplinaire mix die PLAY heet.

De Reus Totaal biedt de getalenteerde Cat Smits een platform voor de verkoop van haar producties, zijnde op dit moment: 

  • Zeil - De storm die leven heet, een coproductie van Play Productions en Duda Paiva Company.
  • Grenzen (regie Cat Smits), première oktober 2020 Pleintheater Amsterdam

 

Voorstellingen

 

Grenzenvolwassenen

NIEUW vanaf oktober 2020

Grenzen is een pijnlijk absurdistische voorstelling over de Nederlandse asielprocedure gebaseerd op de  dissertatie van dr. M Hertoghs, Intensities of the State. De voorstelling speelt zich af binnen de ruimte die we grens noemen. 

 
 

Zeil - De storm die leven heetvolwassenen/jongeren

EEN COPRODUCTIE MET DUDA PAIVA COMPANY

Lovende recensie Theaterkrant"Met Zeil leveren Duda Paiva Company en PLAY Productions een multidisciplinair juweeltje af.
Een jonge vrouw zeilt weg. Weg van haar overvolle leven, van regels, routines, politiek en zorgen. Met de boot als haar enige bezit vertrekt ze naar een weidse blauwe wereld vol schoonheid. 

Zoeken