Jochen Lange

Jochen Lange is één van Nederlands bekendste poppenmakers. Zo maakte hij Miss Izzy in opdracht van Talpa, die tijdens het TV programma Popster – met Lenette van Dongen als bespeelster – furore maakte. Daarnaast maakt hij poppen voor bekende Nederlandse en Vlaamse theatergezelschappen, zoals Ila van der Pouw, Theater Tieret, de Cliniclowns, Vis à Vis en Unieke Zaken. Jochen is tevens als docent verbonden aan de opleiding Poppen- en Objecttheater van het Haags Theaterhuis.

Als maker ben je solist en verbinding met het publiek is voor Jochen ook essentieel. Daarom maakt hij niet alleen poppen in opdracht, maar speelt hij met 2 walking acts van eigen hand – 'GiGantica' en 'The Flying Dinosaurs' – op (internationale) festivals en events.

Voorstellingen

 

workshops

Nieuw!

Super leuke workshops poppen maken voor alle leeftijden.
Het is zelfs mogelijk een grote pop te maken, die een rol speelt in de afscheidsmusical van groep 8! 

 
 

The Flying Dinosaurs

NIEUW

De nieuwe walking act van Jochen Lange. Pterosauria skeletten worden getransformeerd tot levende lichtgevende wezens, die over het publiek vliegen.

 
 

GiGantica

Een unieke kans voor organisatoren van festivals of events om een reusachtige walk act te boeken voor een schappelijk bedrag.

GiGantica is een reusachtige en unieke mobiele act van meer dan 4,5 meter. Met keuze uit: Giant, Rabbit of Gnome.