Figurentheater Ennadien

Ennadien Blink is poppenspeelster en kunstenares. Zij is bezig die twee werelden te verenigen in unieke kunstzinnige theatrale straattheateracts, geïnspireerd op het werk van beroemde kunstenaars. Een veelbelovende nieuwe stap in haar carrière. De aftrap is in het najaar van 2016 met de 'En-Dali', geïnspireerd op het werk van Salvador Dali.

Maar ook de magische mini-tafereeltjes uit haar straattheateract 'Mijn Karretje' en haar nieuwe voorstelling voor de Nationale Voorleesdagen 2017 'De kleine Jonas' zijn pareltjes die haar jarenlange ervaring als poppenspeelster en haar artistiek vermogen weerspiegelen.

Voorstellingen

 

Wolkje2,5+

Nationale Voorleesdagen 2020

Over een eenzame Mopperwolk, Dierenvriendjes en de Kleuren van de Regenboog  
Een voorstelling geïnspireerd op het prentenboek van het jaar 'Moppereend'

 
 

Magnifique Fantastique

NIEUW

Een in het oog springende, prikkelende uitdossing op wielen, voortgetrokken door een zonderlinge figuur. Met prachtige korte figurentheater verhalen op locatie.  

 
 

De Letterreis 4+

SPECIAAL VOOR DE KINDERBOEKENWEEK!

Speciaal voor de Kinderboekenweek! Poppenspeelster Ennadien neemt de kinderen mee de wereld over, waarbij ze ontdekken dat er naast 'eigenlandse' letters ook geheimzinnige 'anderlandse' letters bestaan. Met of zonder live muziek! 

 

 
 

Mijn karretje

Geschikt voor nationale en internationale festivals en evenementen.

Een zonderlinge figuur trekt haar karretje over de keien. Het publiek aanschouwt haar. Verwonderd. Nieuwsgierig. Dan nodigt ze iemand uit het publiek uit om een koffertje te kiezen.

 
 

Kus gezocht 3+

in theaterzalen wordt gewerkt met black light

Prachtige poppen en prentenboeken die tot leven komen prikkelen de fantasie.