De Vliegende Koffer - Trunk Puppeteers

De Vliegende Koffer is een reizend poppentheater dat beeldende voorstellingen maakt voor 2 tot 112 jaar. Charlotte de Lange van De Vliegende Koffer speelt altijd zichtbaar voor het publiek en weet haar publiek moeiteloos mee te voeren in de magie van het verhaal. Haar prachtige zelfgemaakte poppen, haar stemgebruik en de mooie manipulatie van de poppen maakt haar tot een zeer talentvolle Nederlandse poppenspeelster.

Samen met Steven Luca maakt Charlotte deel uit van Trunk Puppeteers, een theatergezelschap dat mooie acts ontwikkelt die gespeeld worden op festivals en evenementen. 

Op dit moment is Charlotte bezig met het ontwikkelen van 'Dossier 5000 volt', een figurentheatervoorstelling voor volwassenen vrij naar Mary Shelley's Frankenstein. 


 

Voorstellingen

 

Cathedralia

WIE HEEFT OOIT ZOIETS GEZIEN? EEN KATHEDRAAL VAN WEL 4000 SUIKERKLONTJES

Een act, waarin beelden verwonderen, ontroeren en plezieren. Een magisch schouwspel met een kathedraal van suikerklontjes en de onthulling van haar bijzondere bewoner.  

 
 

Once upon a Hand

MAGISCH THEATER, GESPEELD OP DE HANDEN VAN HET PUBLIEK

Uniek theater voor festivals, in een theaterfoyer, bij een wachtrij, op een terras, tijdens een receptie, op een jubileum of bedrijfsfeest, tijdens de opening van het culturele seizoen. Speciale editie voor winterevents. 

 
 

Stinkie Hond 2+

Op originele en aansprekende wijze neemt Charlotte de Lange jonge kinderen mee in een verhaal!
Heel geschikt voor knusse speelplekken. 

 
 

Het snoepreisje van Sinterklaas3+

NIEUW VANAF NOVEMBER 2020

Rondom een snoepkraam speelt Charlotte de Lange het verhaal van Sinterklaas die een eitje te pellen heeft met een jaloerse Paashaas. 

 
 

Ollie Trollie en Mannetje Lampenkap3+

MET PRENTENBOEK

Een mooi en sfeervol verhaal met grote poppen over de lieve en grappige Ollie Trollie. 

 
 

Ollie Trollie en Mannetje Lampenkap De Kersteditie3+

EEN SPECIALE KERSTEDITIE VAN OLLIE TROLLIE EN MANNETJE LAMPENKAP

In deze speciale kersteditie van Ollie Trollie en Mannetje Lampenkap vieren oma Hillie Trol en Ollie Trollie trollenkerst. 

 
 

Ollie Trollie en de Snorren Trollen4+

NIEUW! KINDERBOEKENWEEK 2020

Eindelijk! Een nieuw verhaal over Ollie Trollie. Over jonge en oude helden, ondergronds gaan, uitvinden en vriendschap. Vanaf de Kinderboekenweek 2020. 

Zoeken