Compagnie Fietswolven

Het Vlaamse Compagnie Fietswolven, bestaande uit spelers Koen De Baets en Tom Oosterlinck, maakt al 15 jaar straattheater en zaalproducties vanuit het hart. Koen en Tom zijn spelers met bezieling die de essentie van theater voelbaar maken. Zij denken creatief en durven buiten de gangbare paden te treden. Dat levert verrassende niet alledaagse beeldende producties op, die een internationaal karakter dragen. Op straat laten ze zich graag vergezellen door muziek van het folk- en vioolcollectief Ontsnapte Moeders.

Voorstellingen

 

Vleugels8+

Geschikt voor theaters, festivals, primair onderwijs en aanverwante organisaties

Vleugels is het fantastische verhaal van elk kind op de schoolbanken. Een sprookje over het ontsnappen aan tijd en ruimte. Een waar gebeurd verhaal over imaginaire vriendschappen. De leerkracht treft een lege klas. Het meisje is gevlogen ...

 
 

Meneer Fiets

Straattheater met een uniek karakter.

Meneer Fiets is een straattheatervoorstelling met een uniek karakter. Een toevallige passant met een vreemd beladen fiets. Twee spelers die geen onderdeel van de fiets onbenut laten. Humoristisch, maar met een knipoog naar de tragiek van elke dag.