Brom Beer4+

Beer en Sprinkhaan zijn vrienden. Ze wonen in het bos en bezoeken elkaar elke dag. Op een dag doet Beer anders dan anders. Hij reageert kribbig, is somber en trekt zich terug in zijn bed. Hij vindt het niet leuk meer om Sprinkhaan te zien. Sprinkhaan gaat aan zichzelf twijfelen. Zij waren toch vrienden?

Met behulp van Waterslak bedenkt hij verschillende plannetjes om het samen weer leuk te hebben. Zal het Sprinkhaan lukken zijn vriend Beer weer uit bed te krijgen? 

De prachtige, door Remco Raessen zelf gemaakte, poppen en het aansprekende verhaal met muzikale omlijsting nemen de toeschouwer mee in een wereld vol verwondering, waarin alles kan.   

Nationale Voorleesdagen
De voorstelling Brom Beer past ook goed bij het thema van de Nationale Voorleesdagen 2020 en het Prentenboek van het Jaar 'Moppereend'. Een aanrader voor organisaties en basisscholen, die in deze periode een 4+ voorstelling willen boeken! 

Vlaamse Culturele Centra
Naast de Nederlandse theaters en scholen, leent deze voorstelling zich - door de rustige en zeer verzorgde speelstijl - ook goed voor (scholen)voorstellingen in de Vlaamse Culturele Centra.

Zoeken