Remco Theater-Kunst

Remco Raessen, een nu nog onbekende naam in de wereld van het poppenspel, maar zonder enige twijfel een nieuwe ster aan het firmament. Als kindertheatermaker en acteur ging hij op zoek naar meer gelaagdheid in zijn kunnen. Hij greep terug op het poppen maken uit zijn jongere jaren, nam deel aan een Masterclass van befaamd puppeteer Neville Tranter en voelde dat zijn hart uitging naar het ontdekken en onderzoeken van de wereld van het poppenspel.

Het geloof in zijn kunnen is groot en Neville Tranter heeft zijn nieuwe productie Brom Beer geregisseerd. Een buitenkansje voor programmeurs die durven vertrouwen op hun intuïtie en die hun publiek willen verrassen met nieuwe bijzondere producties van jonge talentvolle makers.

Voorstellingen

 

Blind Date

Nieuw! Voor festivals en evenementen.

Blind Date is een interactieve act over liefde, hoop en verlangen.

Een eenzame man, wanhopig op zoek naar de liefde. 
Wie smelt er niet bij de aanblik van Harry, die fabuleus tot leven wordt gewekt door acteur en poppenspeler Remco Raessen? 

 
 

Brom Beer4+

Geschikt voor theaters, primair onderwijs en aanverwante organisaties

Een voorstelling met prachtige poppen in een mooi decor, over de vriendschap tussen beer en sprinkhaan. 

 
 

Eddie & Eduard2+

Geschikt voor kinderdagverblijven, peuterspeelzalen, primair onderwijs, bibliotheken en festivals

Eddie & Eduard zijn twee slakken, die de wereld ontdekken vanuit hun eigen kleine theatertje, waar ze verschillende korte avonturen beleven. Ze zijn nieuwsgierig en treden de wereld vol verwondering tegemoet.