Nuffe Tantes

De Nuffe Tantes bestaat uit theatermakers Floor van der Poort en Irene Schouten. Na beiden met succes hun opleiding aan de Vocal & Dance Academy te hebben afgerond, maakten zij de muziektheater familievoorstelling “Eenuf is eenuf”, die vanaf seizoen 2017-2018 via Impact Entertainment on tour is gegaan in de Nederlandse theaters.

Via De Reus Totaal Impresariaat verzorgen zij aanbod op straattheaterfestivals en evenementen (mobiel of op locatie). En ook op scholen en bibliotheken. Een unieke kans om dit kleurrijke en getalenteerde theaterduo binnen de poorten te halen!

Voorstellingen

 

De Nuffe Tantes Show6+

het bekende theaterduo Nuffe Tantes op school!

De Nuffe Tantes Show is een kleurrijke muzikale show van het bekende theaterduo De Nuffe Tantes. Speciaal voor het onderwijs presenteren zij een compilatie van liedjes en sketches uit hun theatervoorstelling.  

 

 
 

Nuffe Tantes On the Road

Publiekstrekker, bekend uit de theaters! Nu ook als mobiele act te boeken.

Een originele en opvallende mobiele act. Gespeeld door de Nuffe Tantes, bekend uit het theater! Bruisend en zeer fotogeniek geven zij kleur aan het dagelijks bestaan. Voor festivals en evenementen die op zoek zijn naar kleurrijke blikvangers in hun programmering.

 
 

Nuffe Tantes Muziektheater

Een speciale editie voor festivals en evenementen van het bekende kleurrijke theaterduo

Het theaterduo Nuffe Tantes – bekend van hun muziektheater familievoorstelling ‘Eenuf is eenuf’, waarmee ze langs de theaters toeren – is ook te boeken voor festivals en evenementen! Een wervelende en humoristische compilatie van liedjes en sketches uit de voorstelling.