Figurentheater Ennadien

Ennadien Blink is poppenspeelster en kunstenares. Zij is bezig die twee werelden te verenigen in unieke kunstzinnige theatrale straattheateracts, geïnspireerd op het werk van beroemde kunstenaars. Een veelbelovende nieuwe stap in haar carrière. De aftrap is in het najaar van 2016 met de 'En-Dali', geïnspireerd op het werk van Salvador Dali.

Maar ook de magische mini-tafereeltjes uit haar straattheateract 'Mijn Karretje' en haar nieuwe voorstelling voor de Nationale Voorleesdagen 2017 'De kleine Jonas' zijn pareltjes die haar jarenlange ervaring als poppenspeelster en haar artistiek vermogen weerspiegelen.

Voorstellingen

 

De wereld van kleine Bommes 2+

Een intieme (festival)voorstelling voor de allerjongsten, voor buiten- of binnenlocaties, gespeeld in een draaiend decor. Met een vleugje spanning en een vrolijke afloop.

 
 

Kus gezocht 3+

kan i.v.m. black light alleen in theaterzalen gespeeld worden

Prachtige poppen en prentenboeken die tot leven komen prikkelen de fantasie. 

 
 

Meneer Piet4+

Nieuw! Speeldata vanaf september 2018. Nu al te boeken.

Een voorstelling waarin beelden en muziek elkaar versterken, over het leven en de werken van Piet Mondriaan, een groot kunstenaar en een bijzonder mens.

 
 

Sssst2,5+

Nieuw voor de nationale voorleesdagen 2018

De voorstelling 'Sssst' wordt gemaakt voor de Nationale Voorleesdagen 2018 en is geïnspireerd op het prentenboek van het jaar 'Sssst! De tijger slaapt' van Britta Teckentrup.

 
 

En-Dali

Walking act

En-Dali is een kunstzinnige theatrale straattheateract, geïnspireerd op het werk van Salvador Dali. 

 
 

Mijn karretje

Geschikt voor nationale en internationale festivals en evenementen.

Een zonderlinge figuur trekt haar karretje over de keien. Het publiek aanschouwt haar. Verwonderd. Nieuwsgierig. Dan nodigt ze iemand uit het publiek uit om een koffertje te kiezen.

 
 

De kleine Jonas2+

Geschikt voor bibliotheken, peuter- en kleuterfestivals, kinderdagverblijven, peuterspeelzalen en primair onderwijs

De voorstelling 'De kleine Jonas' wordt gemaakt voor de Nationale Voorleesdagen 2017 en is geïnspireerd op het prentenboek van het jaar De kleine walvis van Benji Davies.